Oktober 01, 2008

keun urang teundeun dihandeuleum sieum
cag urang tunda dihanjuang siam
urang buka panto anyar mangsa balebat fitri nu rek liwat
ku kaweningan galih kasucian ati
tutup lawang tukang gambaran kahirupan nu geus kaliwat
hapunten nu kasuhun hampura nu diteuda

Minal Aidin wal Faidzin
Mohon Maaf Lahir dan Batin
Selamat Idul Fitri 1429 H